Οικοσελίδα

Καλωσορίσατε στον ιστότοπο του Εθνικού Πλαισίου Προσόντων (ΕΠΠ) της Κύπρου.

Το Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων (ΕΠΠ) της Κύπρου περιλαμβάνει την ανάπτυξη και την εφαρμογή θεσμικών ρυθμίσεων και διαδικασιών που αφορούν τη διασφάλιση της ποιότητας, την αξιολόγηση και την απονομή προσόντων. Επίσης είναι το «εργαλείο» για την κατηγοριοποίηση των προσόντων σύμφωνα με σύνολο κριτηρίων επίτευξης καθορισμένων επιπέδων μάθησης.

Στοχεύει στη συνένωση σε ενιαίο σύνολο και στο συντονισμό των εθνικών υποσυστημάτων επαγγελματικών προσόντων καθώς και στη βελτίωση της διαφάνειας, της πρόσβασης, της εξέλιξης και της ποιότητας των επαγγελματικών προσόντων σε σχέση με την αγορά εργασίας και την κοινωνία των πολιτών.

Είναι όλες οι πτυχές της δραστηριότητας του κράτους σχετικά με την αναγνώριση της μάθησης και άλλων μηχανισμών που συνδέουν την εκπαίδευση και την κατάρτιση με την αγορά εργασίας και την κοινωνία των πολιτών.

Επικοινωνία

Επιτροπή Εθνικού Πλαισίου Προσόντων (ΚΥΕΠΠ)
Γωνία Κίμωνος και Θουκυδίδου
1434 Λευκωσία
Tηλ.:+ 357 22 800653
Fax.:+ 357 22 428273
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων - Τοποθεσία